Dragiša Ružić – Vlasnik Beohram, Beograd – Poštovani, firma „BEOHRAM“ postoji već dugi niz godina na našem i uspešno izvozi za inostrano tržište PVC & ALU STOLARIJU. Firma „BEOHRAM“ nastupila je na Međunarodnom sajmu građevinarstva „SEEBBE“ od 24.-28.aprila 2012.god.

Korektnost i efikasnost pre svega

Dragiša Ružić – Vlasnik Beohram, Beograd

Poštovani, firma „BEOHRAM“ postoji već dugi niz godina na našem i uspešno izvozi za inostrano tržište PVC & ALU STOLARIJU. Firma „BEOHRAM“ nastupila je na Međunarodnom sajmu građevinarstva „SEEBBE“ od 24.-28.aprila 2012.god. Tim povodom firma „YELLOW PAGES“-Srbija uspešno je propratila naše poslovanje i time potvrdila uspešnost u dugoj uzajamnoj saradnji.Angažovanje „YELLOW PAGES-a“ je postigao veliki efekat u informisanju tržišta o našoj firmi na čemu smo Vam zahvalni. Ovim putem želim da pohvalim ceo tim „Yellow pages-a“ na posvećenosti i korektnosti na čelu sa Natašom što daje pečat kvalitetu i efikasnosti jednom od najpoznatijih i najpovoljnijih internet oglašivača u regionu. Zadovoljan saradnjom, sarađivaćemo još dugi niz godina.
 

*Ukoliko želite da podelite Vaše mišljenje, i uputite nam pohvalu, primedbu, sugestiju ili pitanje, možete to uraditi na sledećoj stranici, ili nas kontaktirati preko naše kontakt forme.