Jelena Vilenica – Confort Bathroom Solutions, Beograd – Želeći da na najbolji i najefikasniji način predstavimo nov proizvod na našem tržištu, a shodno napretku u smislu reklamiranja i promocije proizvoda obratili smo se firmi Yellow Pages. Pošto je naša firma CONFORT BATHROOM SOLUTIONS u oblasti sanitarne opreme jedina firma.

..

Ozbiljnost i poslovnost

Jelena Vilenica – Confort Bathroom Solutions, Beograd

Želeći da na najbolji i najefikasniji način predstavimo nov proizvod na našem tržištu, a shodno napretku u smislu reklamiranja i promocije proizvoda obratili smo se firmi Yellow Pages.Pošto je naša firma CONFORT BATHROOM SOLUTIONS u oblasti sanitarne opreme jedina firma na našim prostorima koja nudi WC daske od antibakterijskog bakelita, smatramo da će ovakav vid promocije u mnogome pomoći prezentaciji našeg proizvodnog programa. Ozbiljnost i poslovnost firme Yellow Pages je za svaku preporuku svima koji traže dobru reklamu i tim od poverenja.
 

*Ukoliko želite da podelite Vaše mišljenje, i uputite nam pohvalu, primedbu, sugestiju ili pitanje, možete to uraditi na sledećoj stranici, ili nas kontaktirati preko naše kontakt forme.