Tamara Gigić – LEXICA d.o.o., Beograd – Yellow Pages je poslovni partner i prijatelj našeg preduzeća već punih 7 godina. Zadovoljstvo je poslovati sa profesionalcima koji u vremenu stalnog rasta tržišta i konkurencije razumeju potrebe klijenata. Tako je uz profil firme i baner Yellow Pages uveo i link za preporuke.

Pohvala za preporuke

Tamara Gigić – LEXICA d.o.o., Beograd

Yellow Pages je poslovni partner i prijatelj našeg preduzeća već punih 7 godina. Zadovoljstvo je poslovati sa profesionalcima koji u vremenu stalnog rasta tržišta i konkurencije razumeju potrebe klijenata. Tako je uz profil firme i baner Yellow Pages uveo i link za preporuke.Ova značajna opcija omogućava klijentima da podele mišljenje sa brojnim korisnicima sajta. Na osnovu iskustava prethodnika, u prilici ste da odaberete pouzdanog poslovnog partnera iz bilo koje delatnosti. Mnogi klijenti kontaktirali su nas upravo preko Yellow pages-a! U vremenu drastičnih promena, budućnost nasleđuju oni koji uče.
 

*Ukoliko želite da podelite Vaše mišljenje, i uputite nam pohvalu, primedbu, sugestiju ili pitanje, možete to uraditi na sledećoj stranici, ili nas kontaktirati preko naše kontakt forme.