Dušan Jovanović – Komercijalni direktor Mig commerce d.o.o., Beograd – Poštovana gospodo, iako nismo trenutno zainteresovani za vašu ponudu želeo bih da se u par reči zahvalim vašoj koleginici Dragani na izuzetno profesionalnom načinu obavljanja posla.

Pohvala za zaposlene

Dušan Jovanović – Komercijalni direktor Mig commerce d.o.o., Beograd

Poštovana gospodo, iako nismo trenutno zainteresovani za vašu ponudu želeo bih da se u par reči zahvalim vašoj koleginici Dragani na izuzetno profesionalnom načinu obavljanja posla.Naime, Dragana je pronašla način da ni jednog trenutka ne bude naporna, neprijatna i dosadna i da razgovore koje inače završavam posle 3,5 sekunde učini interesantnim i sadržajnim, a samim tim i korisnim dajući mi pregršt informacija koje će sigurno biti od presudnog značaja ako se budemo odlučili da započnemo saradnju. Draganu ne znam lično, ali bih bio vrlo ponosan kada bih je imao u svom timu. Lep pozdrav!
 

*Ukoliko želite da podelite Vaše mišljenje, i uputite nam pohvalu, primedbu, sugestiju ili pitanje, možete to uraditi na sledećoj stranici, ili nas kontaktirati preko naše kontakt forme.