Slobodan Ćendić – Panter, Beograd – U želji da poboljšam poslovanje svoje firme Panter započeo sam saradnju sa kompanijom Yellow Pages. Obzirom da smo ovlašćen diler rezervnih delova za: Valeo, Metelli, FrigAir, PurFlux, Teknorot, Dayco – kaiševi, Hofer – elektronika.

..

Spoznajte mišljenja potrošača

Slobodan Ćendić – Panter, Beograd

U želji da poboljšam poslovanje svoje firme Panter započeo sam saradnju sa kompanijom Yellow Pages. Obzirom da smo ovlašćen diler rezervnih delova za: Valeo, Metelli, FrigAir, PurFlux, Teknorot, Dayco – kaiševi, Hofer – elektronika, Eyquem – svećice, grejači, AL-CO – amortizeri i dr.kao i rezervnih delova za automobile Peugeot, Citroen, Fiat i većinu drugih velikih proizvođača vozila i u posedu imamo i servis za francuska vozila u Dimitrija Tucovića, bilo je neophodno sve to pravilno marketinški ispratiti. Zahvaljujući preporukama kao servisu na www.yellowpages.rs lako sam spoznao mišljenja potrošača, njihove zahteve i to prisvojio kao idealan obrazac za direktnu komunikaciju sa kupcem što je direktno uticalo na prodaju, kao i na kvalitet usluge. Ovim putem želim da pohvalim Yellow Pages kao lidera u Internet oglašavanju.
 

*Ukoliko želite da podelite Vaše mišljenje, i uputite nam pohvalu, primedbu, sugestiju ili pitanje, možete to uraditi na sledećoj stranici, ili nas kontaktirati preko naše kontakt forme.