Milan Stojadinov – Vlasnik Antares Reklame – Agency For Advertising, Beograd – U poslednja dva meseca stekao sam (uverio se) jako pozitivno mišljenje o Vašoj kompaniji. Tačnije, moj zaključak je sledeći – Ono što verski objekat predstavlja pravom verniku to Yellow Pages treba da predstavlja pravoj firmi

(onakvoj kakvu ja želim da vidim svoju kroz neko vreme).

Yellow Pages (hram internet oglašavanja)

Milan Stojadinov – Vlasnik Antares Reklame – Agency For Advertising, Beograd

U poslednja dva meseca stekao sam (uverio se) jako pozitivno mišljenje o Vašoj kompaniji. Tačnije, moj zaključak je sledeći – Ono što verski objekat predstavlja pravom verniku to Yellow Pages treba da predstavlja pravoj firmi (onakvoj kakvu ja želim da vidim svoju kroz neko vreme).
 
Ja sam kratko u ovom poslu kao pravno lice, ali imam višegodišnje iskustvo na polju izrade reklama.
Nekoliko meseci ili čak nedelja, po registraciji firme napravio sam besplatni nalog na Yellow Pages-u…i nije prošlo dugo vremena, pojavio se pravi klijent sa pravim zahtevom, lepim zahtevom i velikim poslom…poslom kroz koji naše umeće daje pravi i jako pozitivan utisak na tog klijenta… Kroz komunikaciju i poslovanje sa klijentom u jednom trenutku postavio sam pitanje „KAKO STE DOŠLI DO NAS ?“ Odgovor je bio kratak i glasio „YELLOW PAGES“. :))
 
Sada mi kao firma rastemo, ja želim da to bude polako ali upečatljivo za posmatrače, i možda buduće klijente…i želim da naše postojanje prati baš Vaša firma, jer eto, bili ste nam u neku ruku „Talija“…a neosporan je nastup i zastupljenost Yellow Pages-a u poslovnom svetu.
 
Vođeni su i razgovori o proširenju naloga (obima informacija na sajtu), ja sam nešto zatezao, nisam imao vremena da se dovoljno posvetim toj temi a posle ni finansija (koliko god je bila u pitanju simbolična cifra), jer sve pare koje je firma zarađivala bile su ulagane u opremu (čak ni plate (meni) nisu bile isplaćivane)… Sada se situacija promenila i na red je došlo i to (iako je davno i pre svega baš to trebalo biti na redu).
 
Možda (sigurno) sam Vas udavio sa mojim pismom, ali izložio sam samo deo svog utiska, ali verujte najkraće što sam umeo 🙂
 
Hvala na vremenu koje ste posvetili čitanju mog pisma, i znajte da Yellow Pages od sada ima još jednog „vernika“ koji će uvek imati samo reči hvale i preporuku za Vašu kompaniju!
 

*Ukoliko želite da podelite Vaše mišljenje, i uputite nam pohvalu, primedbu, sugestiju ili pitanje, možete to uraditi na sledećoj stranici, ili nas kontaktirati preko naše kontakt forme.