Yellow Pages je mnogo više od knjige

Prvobitni koncept Yellow Pages-a bio je stvaranje „Biblije“ ponuda na jednom mestu. Imenik je kreiran sa ciljem da pomogne oglašivačima da ojačaju svoj biznis, ali i krajnjim kupcima da lakše pronađu određene proizvode/usluge. Ovaj period u poslovanju nam je doneo 27 štampanih izdanja i na hiljade zadovoljnih klijenata.

Promenama je doprineo razvoj digitalnog marketinga, pa su način poslovanja, kao i potrebe firmi za bržim protokom informacija postavili internet za glavni alat promocije. 

YP logo

DO 2009. GODINE SMO POSLOVALI NA OVAJ NAČIN
kada izlazi naše poslednje štampano izdanje i dolazi do velikih preokreta u svetu biznisa.

Masovnim korišćenjem interneta menja se ponašanje kupaca u Srbiji

Offline kupovina
Kupci nekad
Kako kupci danas kupuju
Kupci danas

Kupci su dobili osećaj neograničene slobode pri izboru proizvoda i usluga, a novostečena sloboda kupca je mnogo uticala na sve firme.

Prateći trendove i potrebe potrošača, Yellow Pages svoje dugogodišnje iskustvo u marketingu preusmerava na nove komunikacione kanale koje koriste krajnji kupci i vraća ih našim klijentima.

Za 20 godina rada slobodno možemo da kažemo da smo preživeli turbulentni prelaz iz tradicionalnog marketinga u moderni digitalni marketing. Sve to uspeli smo uz pomoć tima mladih i ambicioznih ljudi, žednih znanja i iskustvom koje smo sticali godinama u ovoj sferi poslovanja.

•Vi imate dobar proizvod i želite da ga prodate/plasirate
•Kupci žele da poseduju dobar proizvod i žele da ga kupe
•Jednostavno, zar ne?

Zašto onda nije tako?

Mi znamo šta kupci žele, kako komuniciraju, kako treba da im se obratimo, kao i koja je društvena mreža za to najpodobnija. 

Mi koristimo jezik kupaca i na njihov način komuniciramo na mestima gde su već navikli da traže ono što im je potrebno, spajajući ih sa firmama koje to nude na mestu gde se njihove interesne sfere preklapaju.


YP mobile

„Mi radimo digitalni marketing za firme
i to radimo odlično“

Bela kreativni direktor
Bela
Kreativni direktor

 Svaka firma ima dobar proizvod, samo je neophodno prikazati ga pravoj osobi. Upravo je Yellow Pages ta spona koja objedinjuje!

Slažemo se, mnoge stvari su se menjale, kako kod nas, tako i u svetu marketinga i oglašavanja, ali jedna stvar je zasigurno ostala ista 

Naša vernost klijentu!


Kontaktirajte nas!

+381 (11) 40 60 400


ili nam pišite na:

office@yellow.rs