Do Investitora preko portala yellowpages.rs

16.10.2014.

Vodeća online advertising kompanija u Srbiji Yellow Pages, koja putem veb portala www.yellowpages.rs već godinama uspešno prezentuje firme i njihove proizvode na srpskom internet tržištu, potpisala je ugovor o saradnji sa francuskom kompanijom Europages S.A. koja poseduje najveći biznis direktorijum u Evropi dostupan putem veb portala www.europages.com. Kompanija Yellow Pages će zastupati kompaniju Europages S.A. na tržištima Srbije, Bosne i Crne Gore.

Saradnja između ova dva portala omogućava srpskim privrednicima direktan kontakt sa preko 2.5 miliona eksperata (menadžera, direktora i rukovodilaca) širom Evrope i sveta na 26 različitih jezika.
Ona im omogućava predstavljanje na evropskom i svetskom tržištu bez potrebe za angažovanjem predstavnika u različitim zemljama, olakšava prodaju proizvoda i usluga na tim tržištima i povezuje ih sa velikim brojem evropskih i svetskih kompanija radi saradnje i povećanja profita.

Mala i srednja preduzeća iz Srbije sada mogu po ravnopravnim uslovima predstavljati svoje proizvode i usluge širom Evrope i sveta bez potrebe za ogromnim investicijama u marketing. Dovoljno je da svoju firmu, proizvode i usluge predstave putem portala www.europages.com posredstvom portala www.yellowpages.rs i preko 33 miliona poslovnih korisnika će saznati za njih.

europages-logo

Europages povezuje 2.6 miliona firmi iz 239 zemalja i već 30 godina predstavlja najveći B2B (business to business) portal u svetu ali bez obzira na to, on se konstantno usavršava kako bi svojim klijentima uvek mogao da ponudi najbolja marketinška rešenja.
Ovaj portal ima preko 33 miliona poslovnih korisnika koji traže firme radi saradnje, investiranja, proizvodnje, veleprodaje i distribucije proizvoda na evropskom i međunarodnom tržištu. Portal beleži preko 122 miliona otvorenih strana godišnje što je jasan pokazatelj veoma velikog interesovanja poslovnh ljudi iz celog sveta za saradnju sa firmam koje su na njemu predstavljene.
Sedište kompanije se nalazi u Francuskoj a mreža partnerskih kompanija se prostire u više od 20 zemalja Evrope.
Kompanija Yellow Pages u Srbiji posluje više od 16 godina i ima preko 53,000 zadovoljnih klijenata a potpisivanje ugovora i saradnja između portala www.yellowpages.rs i www.europages.com predstavlja potvrdu njenog kvalitetnog rada na polju online marketinga.

Sve firme iz Srbije zainteresovane za predstavljanje na evropskom i svetskom tržištu više informacija mogu dobiti na ovom linku ili nas mogu kontaktirati putem kontakt forme.