Prvi i Jedini Yellow Pages u Srbiji

13.08.2013.

Kompanija Yellow Pages, vlasnik najposećenijeg veb sajta poslovne sadržine u Srbiji www.yellowpages.rs, jedini je vlasnik i legitimni korisnik žigova i slogana zaštićenih u Zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije.

Budući da se u poslednje vreme u javnosti dosta govori o fantomskim firmama koje pokušavaju lažnim predstavljanjem i obmanama privrednika da dođu do zarade o čemu je i kompanija Yellow Pages obavestila sve svoje klijente i privrednike u Srbiji ali i nadležne organe, smatramo da je naša dužnost i obaveza da javnosti i privrednicima još jednom predstavimo sva svoja obeležja i zvanične podatke.

Veb sajt www.yellowpages.rs koji je u vlasništvu kompanije Yellow Pages počeo je sa radom u novembru 1998 godine (u početku pod domenom www.yuyellowpages.net) i već punih 17 godina pomaže privrednicima u plasiranju njihovih proizvoda i usluga sve većem broju internet korisnika u Srbiji.

Veb sajt www.yellowpages.rs koji koristi više od 120000 firmi u celoj Srbiji i preko 460000 korisnika svakoga dana ima sledeća obeležja:

Domen sajta:
www.yellowpages.rs

Zvanični slogan:
Ako nije ovde, možda i ne postoji.

Zvanične email adrese:
Sve adrese pod domenima @yellow.rs i @direct.rs

Adresa kompanije:
Dečanska 1, Beograd

Telefon i fax:
011/4060400; 011/4060410

Logo kompanije:

Pored sajta www.yellowpages.rs kompanija Yellow Pages je u maju 2013. godine u saradnji sa inostranim partnerima pokrenula i sajt www.getlokal.rs kako bi proširila opseg servisa koje nudi svojim klijentima i korisnicima.

U nastavku je link ka vesti koju smo objavili u vezi sa pomenutim firmama koje se lažno predstavljaju i koriste naša obeležja: Mediji O Prevarama sa Lažnim Oglašavanjem.