Zašto Yellow Pages?

Kupci kupuju rešenja, a ne proizvode ili usluge.
Oni su zainteresovani za ono što vaše usluge mogu učiniti za njih.
Oni kupuju proizvod ili uslugu da bi rešili svoje probleme ili olakšali svoj život.
Nije  ih  briga o detaljima vašeg proizvoda ili usluge,
nego o tome kako će oni imati koristi od njih.

Rešenja godinama stečena sa najvećim iskustvom
Yellow Pages ima za sve vaše potrebe digitalnog marketinga.

Zato Yellow Pages.

Iza svake uspešne firme stoji velika priča

Internet Oglašavanje ili Yellow Pages Digital  je izrastao  iz tradicionalnog „starog školskog“ pristupa marketingu i oglašavanju. U stvari mi smo osnivači prvog Yellow Pages-a u Jugoslaviji, još davne 1998 godine. Proveli smo  mnogo godina u industriji Yellow Pages-a,  kroz sve njegove uspone i padove.

Ali u posljednjih nekoliko godina uvideli smo da će drugačiji  pristup biti potreban za uspešan marketing u današnjem svetu. Štampano oglašavanje jednostavno nije više praktično, a ni onlajn direktorijumi koji su u osnovi radili na isti način.

Brzo smo uvideli da su tradicionalne metode marketinga odličan osnov i neprocenjiva vrednost za brzi napredak prema neizbežnom digitalnom marketingu. Naučili smo da podstaknemo  marketing,  jer ako je sposobnost da sa sadržajem  povećamo  posetu na profil  stranici,  tada  generišemo  kvalitetne potencijale i stvaramo dugotrajne odnose sa kupcima.

Kako smo sve više radili sa klijentima, analizirali i razumevali potrebe, shvatili smo vrednost razvijanja informativnog, pa čak i edukativnog sadržaja. Verujemo da učenje  u stvari dovodi posetioce sajta, pretragu  i konačno prodaju. Takođe smo uvideli kako se proces može lako automatizovati,  a što se izvanredno pokazalo na preporukama potrošača. Naša strategija marketinga je usmerana na sadržaj i kompletnu listu proizvoda i usluga  gde povećavamo online vidljivost, generišemo potencijalne kupce, prodaju i povećamo lojalnost kupaca.

Za razliku od većine kompanija  koje se fokusiraju na velike klijente i ignorišu ogromnu većinu tržišta, Yellow Pages se posvetio  pružanju visokokvalitetnih marketinških i oglasnih rešenja koja  se koncentrišu na ubrzavanje tržišta malih i srednjih preduzeća i obezbeđivanju merljivog krajnjeg rezultata.

Naš cilj je zadovoljan klijent.

Sve se može pregovarati
uz obostranu korist!

Aneto AI d.o.o. Beograd
aneto.rs


Rešenja poslovnih izazova
primenom veštačke inteligencije.

Email: info@aneto.rs

 

 

ili ćemo mi pozvati Vas ako ostavite svoj

KONTAKT

Podelite ovaj tekst na svojoj mreži!