Preporuka zadovoljnog klijenta je najbolja reklama

Kako kupci prepoznaju firme kojima mogu verovati?

Firme koje drže do svog rejtinga među potrošačima ostvaruju znatno veću prodaju i zadržavaju svoje klijente što je slučaj i sa firmama koje koriste Preporuke na sajtu yellowpages.rs. Preporuke potrošača su najbolji marketinški alat za privlačenje ogromnog broja kupaca koji pre kupovine žele da saznaju mišljenja drugih, njihove komentare i utiske. Kupci vole direktan odnos i komunikaciju sa firmama ali isto tako i sa njihovim klijentima – odluke donose lakše uz savete onih koji su već kupovali kod tih firmi.

Firme koje su društveno aktivne na internetu i komuniciraju sa svojim kupcima, obezbeđuju njihovo poverenje i lojalnost. Korisnici sajta yellowpages.rs kojih svakog meseca ima preko 470000 su pre svega kupci koji u preko 89% slučajeva čitaju preporuke drugih potrošača. Pokažite i Vi da Vaša firma brine o svojim potrošačima i koristite preporuke na pravi način a samim tim uvećajte svoj profit.

Kako na pravi način iskoristiti Preporuke potrošača?

 • Pozovete klijente da napišu svoje mišljenje o radu Vaše firme i preporuče je drugima!
  (Preporuka i pohvala klijenata može Vas predstaviti u najboljem svetlu kod drugih, potencijalnih kupaca, posebno ako je ona objavljena na sajtu na kom je potrošači mogu pročitati)
 • Reagujte na preporuke, bez obzira da li su u pitanju pohvale ili kritike!
  (Reagovanje na pohvale ali i na kritike stvara imidž ozbiljne firme koja vodi računa o svojim klijentima i uvek im izlazi u susret)
 • Omogućite posetiocima Vašeg sajta direktan pristup preporukama!
  (Preuzmite link sa svog yellowpages profila i postavite ga na vidno mesto na svom sajtu kako bi njegovi posetioci mogli čitati i pisati preporuke o Vašoj firmi. Pozovite nas ako je potrebno da Vam asistiramo u preuzimanju linka.)
 • Podelite mišljenja Vaših klijenata i sa Vašom online zajednicom.
  (podelite mišljenja klijenata – preporuke na društvene mreže koje koristite kako bi i Vaši prijatelji saznali da drugi pišu pohvale o Vašoj firmi)
 • Povećajte vidljivost profila Vaše firme i pozicionirajte se bolje u odnosu na konkurenciju
  (Bolja pozicioniranost profila u pretrazi povećava broj korisnika koji ga posećuju a samim tim i broj onih koji čitaju preporuke drugih što direktno utiče na povećanje prodaje proizvoda ili usluga koje nudite. Pozovite nas za sve informacije o zakupu Premium profila i mogućnostima koje Vam on može pružiti.)
 • Pročitajte mišljenja firmi koje imaju Premium profile i aktivno koriste Preporuke!

 

Kontaktirajte nas i počnite da se stičete poverenje novih potrošača pomoću preporuka starih.