Aktuelni članci

Na ovoj stranici možete pisati članke u vidu informacija, novosti i zanimljivosti u vezi sa Vašim poslom i delatnošću kojom se bavite. Ovi tekstovi mogu biti veoma korisni za marketing Vaše firme budući da internet korisnici vole da čitaju zanimljive tekstove kroz koje im indirektno možete predstaviti svoje proizvode i usluge. Svaki članak koji objavite će se prikazivati na profilu Vaše firme kao i na zbirnoj stranici sa člancima ostalih firmi.

Kako koristiti servis Aktuelni članci

Ovaj servis predstavlja dodatnu opciju koju klijenti portala yellowpages.rs mogu koristiti kako bi na indiretkan način animirali internet korisnike da kupe njihove proizvode odnosno usluge.

Putem ovog servisa možete pisati članke u vidu informacija, novosti i zanimljivosti u vezi sa Vašim poslom i delatnošću kojom se bavite.

Tekstovi trebaju biti informativni, zanimljivi, edukativni pa čak po nekad i šaljivi, bez direktne reklame proizvoda i usluga kako bi bili interesantni čitaocima.

Ovakvi članci mogu biti veoma korisni za marketing Vaše firme, budući da korisnici vole da pročitaju zanimljive tekstove o različitim temama kroz koje mogu nešto novo da saznaju, da se informišu ili da se zabave.

Navedite primere, ispričajte svoje priče, ponudite savete i objasnite kako nešto funkcioniše a čitaocima prepustite da zaključe da ste ekspert u svom poslu i da trebaju da Vas angažuju ili kupe proizvod od Vas.

Kvalitetan, koristan i interesantan tekst će se pamtiti i uvek će kupce asocirati na Vas, što može biti presudno u trenutku odluke o kupovini.

Servis  je dostupan na Admin panelu pod tabom “Članci” i njegovo koriščenje je veoma jednostavno.
Klikom na dugme “Dodaj novi članak” otvara se stranica za administraciju na kojoj trebate uneti sledeći sadržaj:

 • Naslovnu sliku članka
  Ova slika je obavezna i ona vizuelno predstavlja Vaš članak.
 • Naslov članka
  Naslov članka bi trebao biti dužine između 50 i 70 karaktera kako bi se prikazivao ceo u svim svetskim pretraživačima (Engleska verzija je opciona a mi je preporučijemo)
 • Opis članka
  Opis članka je prvo što će korisnik da pročita i što će ga privući ili odbiti od članka. Opis treba da predstavi sadržaj članka u par kratkih rečenica (do 200 karaktera) i on će se prikazati između naslova i naslovne slike. (Engleska verzija je opciona a mi je preporučijemo)
 • Izvor članka
  Ukoliko tekst koji objavljujete ili njegov deo predstavlja tekst koji je već negde objavljen, potrebno je navesti izvor odakle je on preuzet. Ukoliko ste Vi autor teksta navedite svoje ime i naziv svoje firme.
 • Tekst i sadržaj članka
  U ovom polju unosite tekst samog članka uz opcije dodavanja podnaslova, navođenja,  slika i linkova. Ovde nema ograničenja u dužini teksta niti u količini dodatih slika. (Engleska verzija je opciona a mi je preporučijemo)

Nakon unosa sadržaja kliknite na dugme „Snimite“ a zatim na dugme „Prikaži“ kako biste videli svoj članak, prekontrolisali sadržaj i ako je potrebno ažurirali ga. Članak možete i naknadno ažurirati klikom na ikonicu „olovka“ koja se nalazi pored naziva članka u admin panelu.

Ukoliko je sve u redu i želite da objavite članak kliknite na dugme “Snimite i objavite” i članak će biti objavljen na sledećim stranicama portala yellowpages.rs:

 • Stranica samog članka (sastavni deo Vašeg profila na portala yellowpages.rs);
 • Zbirna stranica sa svim Vašim člancima (sastavni deo Vašeg profila na portalu yellowpages.rs);
 • Profil Vaše firme;
 • Zbirna stranica sa svim objavljenim člancima (objavljeni članci svih firmi – mogućnost sortiranja po kategorijama);
 • Naslovna strana portala yellowpages.rs;

Svaki članak koji objavite sadržaće naziv Vaše firme kao firme koja ga je objavila, i on će biti linkovan ka profilu Vaše firme na portalu yellowpages.rs.

Broj članaka koje možete objaviti je neograničen.

Kontaktirajte nas za više detalja i dopustite nam da kreiramo  jedinstvenu Marketinšku kampanju baš za Vas i uvećamo efekte prodaje Vaše kompanije

Pozovite nas: +381 (11) 40 60 400

ili

Mi ćemo kontaktirati Vas