Website Pro

WordPress sites for any business

Kreiramo Website  za Vas, Vi to zaslužujete

Zašto WordPress?

WordPress ima najpopularniji Content Management Sistem (CMS) u svetu – preko 60%  web strana na Internetu je wordpress. Veoma je prilagodljiv i jednostavan za korišćenje. Baš zato smo odlučili za naše klijente  najbolju platformu.

Vaš web sajt je središte Vašeg digitalnog marketinga – sve druge akcije vode kupce baš tamo. Web stranica mora na najbolji način da predstavi Vašu robnu marku, mora prezentovati proizvode i usluge koje pružate i treba uveriti posetioce sajta da odaberu baš Vas, a ne konkurenciju.

Vaša web stranica takođe mora sarađivati sa svim ostalim servisima Vašeg Digitalnog Marketinga. Stranice na Društvenim mrežama su međusobno povezane i sinhronizovane, tako da se sve online preporuke automatski prikazuju na vašem web sajtu i društvenim medijima, a prikazni oglasi prate posetioce nakon što napuste Vašu web lokaciju.

Stvoren Za Vas

Yellow Pages Websajt je strukturno i funkcionalno prilagođen uslovima pretrage za Google i ostale pretraživače, ispunjava visoke standarde Web dizajna i najvažnije, mi obavljamo sav posao za Vas…

Mi registrujemo Vašu web adresu – domen kod nadležne agencije i zakupljujemo hosting za Vaš Web sajt

Dizajniramo i kodiramo sve Vaše Web stranice kako bi izgledale profesionalno i ulivale poverenje budućim kupcima

Optimizujemo sadržaj Vašeg sajta za pretraživače i prilagođavamo prikaz sajta na svim platformama

MODERAN I DOBRO OPTIMIZOVAN WEB SAJT

Danas je nemoguće zamisliti bilo koju vrstu poslovanja bez upotrebe interneta. Da li ste svoju kompaniju ili radnju adekvatno predstavili na globalnoj mreži? Ako niste, da li je to zbog nedostatka vremena ili nedovoljnog budžeta za komplikovane web projekte koji su Vam nudili? Ili ste jednostavno mislili da nemate potrebu za samostalnim web sajtom, koji zahteva stalno angažovanje i ažuriranje?

Pogledajte Demo verziju LIVE

 

Yellow Pages nudi svojim klijentima jedinstvenu ponudu sa kojom ćete uštedeti znatan novac i vreme. Sa minimalnim sredstvima u veoma kratkom roku izgradićemo Vam moderan i funkcionalan web sajt, dobro optimizovan i vidljiv na pretraživačima, koji se u svakom trenutku može nadograditi drugim servisima kao što je poručivanje proizvoda, online plaćanje, rezervacija smeštaja ili mesta u restoranu, prevod sajta na strane jezike, kao i mnogo drugih programa koji se mogu ugraditi u WordPress konfiguraciju, bez potrebe za izradom novog sajta ili redizajna i drugih prepravki. To znači da svoj web sajt možete razvijati po fazama, tamo gde ste stali, kada Vama to odgovara, u zavisnosti od raspoloživog vremena i budžeta.

Yellow Pages web sajt u osnovnoj ponudi ima sledeće karakteristike:

  • Home Page – moderno dizajnirana naslovna stranica sa svim potrebnim elementima (zaglavlje, logo, navigacija, tekstovi, slike, video klipovi, kontakt…),
  • Tri strane za predstavljanje proizvoda ili usluga, 
  • Control Panel – korisnički pristup administraciji sajta za uređivanje sadržaja,
  • Responsive Design – prilagodljiv prikaz sadržaja na različitim platformama (desktop monitori, tableti, mobilni telefoni…),
  • SEO optimizacija kompletnog sadržaja sajta,
  • Antispam i zaštita od hakerskih napada.
  • Mogućnost nadogradnje sajta drugim programima i servisima.

Pogledajte kako izgledaju neki od Yellow Pages Web sajtova  koji su Mobile Responsive i User Friendly.

Imati kvalitetan i moderan Web sajt više nije komplikovan proces!

Uverite se koliko je to jednostavno uz
Yellow Pages Digitalni Marketing

Pozovite nas: +381 (11) 40 60 400

ili

Mi ćemo kontaktirati Vas